烤雞肉蘇格蘭蛋

烤雞肉蘇格蘭蛋

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 個

Υλικά

  • 1800 克
  • 室溫
    2 顆
  • 大燕麥片
    50 克
  • 紅椒粉
    ½ 茶匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    50 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥鼠尾草碎 (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ 茶匙
  • 麵粉 少許

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 個

Πρωτεΐνη 27.8 g
Θερμίδες 1330.4 kJ / 318.2 kcal
Λιπαρά 14 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Υδατάνθρακες 20.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων