
Συσκευές & Αξεσουάρ
烤雞肉蘇格蘭蛋
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 個
Υλικά
-
水1800 克
-
蛋 ,室溫2 顆
-
燕麥片50 克
-
紅椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)50 克
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥鼠尾草碎 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
麵粉 ,少許
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
318.2 kcal /
1330.4 kJ
Πρωτεΐνη
27.8 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

運動後補給
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν