
Συσκευές & Αξεσουάρ
梅菜扣肉
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
水3300 克
-
带皮五花肉 ,一整块,不带骨500 - 600 克
-
姜 ,切片20 克
-
老抽2 汤匙
-
油炸油 ,适量,能没过五花肉皮的量
-
油30 克
-
梅干菜干 ,泡发后清洗干净,切碎碎并捏干(约120克)50 克
-
笋 ,切丝80 克
-
香叶2 片
-
八角2 个
-
生抽3 汤匙
-
米酒1 汤匙
-
糖30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油1 汤匙
-
葱 ,切末1 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
464 kcal /
1942.2 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
42.3 g
Υδατάνθρακες
11.5 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα