Συσκευές & Αξεσουάρ
Tahini and Beetroot Dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
910 kJ /
220 kcal
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Parsnip and Chestnut Pâté
2ωρ. 45 λεπτ.
Currywurst Sauce
30 λεπτ.
Chicken Liver Parfait
2ωρ. 40 λεπτ.
Tomato Ketchup
40 λεπτ.
Red Pepper Houmous
5 λεπτ.
Mango Chutney
1ωρ. 20 λεπτ.
Creamy Broccoli Sauce
35 λεπτ.
Mango chutney
1ωρ. 20 λεπτ.
Houmous Salad Dressing
5 λεπτ.
Bacon and Cranberry Jam
40 λεπτ.
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4ωρ. 5 λεπτ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.