
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tahini and Beetroot Dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
220 kcal /
910 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTikka Paste
1ωρ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Peppercorn Sauce
30 λεπτ.
Béarnaise Sauce
20 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.
Vegetable pasta sauce
40 λεπτ.
Lemon Chermoula Marinade
15 λεπτ.
Bread Sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.
Thai Sweet Chilli Sauce
15 λεπτ.