 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸加吉鱼
                
                Προετοιμασία 1ωρ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          鲷鱼,加吉鱼 约500克,去鳞去除内脏洗净1 条
- 
          火腿 切5*3厘米片10 克
- 
          干香菇 泡水半小时,切片1 朵
- 
          冬笋 切5*3厘米片10 克
- 
          葱 切段1 根
- 
          姜2 片
- 
          盐 依个人口味调整1 茶匙
- 
          料酒1 茶匙
- 
          水700 克
- 
          姜 切丝2 片
- 
          香菜1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        19.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        668.3 kJ  / 
                        159.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    