
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panacota com coulis de morango
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 25 λεπτ.
6 doses
Υλικά
Panacota
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
leite150 g
-
vagem de baunilha½
-
pau de canela1
-
natas300 g
-
açúcar100 g
Coulis de morango
-
morangos frescos150 g
-
vinho tinto75 g
-
vinagre balsâmico25 g
-
açúcar75 g
Διατροφή ανά 1 dose
Θερμίδες
330.3 kcal /
1381.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
19.4 g
Υδατάνθρακες
35.2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
36.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

30.Trinta.30
90 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Cheesecake
4ωρ. 30 λεπτ.
Mousse de chocolate
20 λεπτ.
Pudim Abade de Priscos
1ωρ.
Pudim de laranja
5ωρ.
Cheesecake com lemon curd
3ωρ. 30 λεπτ.
Tarte de amêndoa
1ωρ. 40 λεπτ.
Cheesecake de limão
6ωρ. 30 λεπτ.
Pudim de pão
1ωρ. 15 λεπτ.
Tarte de banana e caramelo
1ωρ.
Ovos-moles de 8 gemas
45 λεπτ.
Baba de camelo e avelãs
30 λεπτ.