Torta multistrato al limone e fiori di sambuco

Torta multistrato al limone e fiori di sambuco

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 2ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
24 porzioni

Υλικά

Pan di Spagna chiaro
  • 225 g di burro morbido + q.b.
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 200 g di zucchero
  • 4 uova
  • 3 cucchiai di bevanda ai fiori di sambuco
  • 225 g di farina autolievitante
  • 3 pizzichi di curcuma in polvere
Pan di Spagna scuro
  • 225 g di burro morbido + q.b.
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 200 g di zucchero
  • 4 uova
  • 3 cucchiai di bevanda ai fiori di sambuco
  • 225 g di farina autolievitante
  • 2 cucchiaino di curcuma in polvere
Crema al limone
  • 40 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 70 g di zucchero
  • 80 g di burro a pezzi
  • 2 uova
Glassa al burro
  • 500 g di burro morbido a pezzi
  • 700 g di zucchero a velo
  • 1 cucchiaio di panna (35% di grassi)
  • 2 cucchiaini di bevanda ai fiori di sambuco
  • 1 ¼ cucchiaino di curcuma in polvere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 600 kcal / 2522 kJ
Πρωτεΐνη 5.6 g
Λιπαρά 37.8 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων