Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne

Torta gelato al caffè con caramello allo Champagne

4.9 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 10ωρ.
12 fette

Υλικά

Base alle mandorle
  • di zucchero grezzo di canna
    80 g
  • di panna (35% di grassi)
    400 g
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • albume
    1
  • di caffè istantaneo
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 pizzico
  • di mandorle pelate tostate e non salate
    60 g
Crema al cioccolato e caffè
  • di zucchero grezzo di canna
    100 g
  • di panna (35% di grassi) fredda
    300 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    200 g
  • tuorlo
    1
  • uova
    2
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di caffè espresso
    2 cucchiai
Caramello allo Champagne
  • burro q.b.
  • di mandorle a lamelle
    40 g
  • di zucchero grezzo di canna
    130 g
  • di Champagne
    100 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 460 kcal / 1933 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 32.4 g
Υδατάνθρακες 38.8 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων