
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ijs van chocolademousse
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porties
Υλικά
Opgeklopte room
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
-
poedersuiker50 g
Chocolade Custard
-
pure chocolade in stukken of callets350 g
-
slagroom (ong. 48% vet)300 g
-
basterdsuiker100 g
-
eierdooiers (medium)6
Eiwitten en opdienen
-
eiwitten (medium)6
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
basterdsuiker2 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
799 kcal /
3343 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
58 g
Υδατάνθρακες
71 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Hemelse desserts
9 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKoffiedessert
15 min
Express Aardbeien Dessert
Brak ocen
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Vanilleroomijs
12 godz.
Ijs van bevroren fruit
5 min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
Brak ocen
Crème brûlée op Portugese wijze
Brak ocen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Brak ocen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Brak ocen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Brak ocen
Lolly's met aardbeien
Brak ocen