薑汁時蔬蒸魚

薑汁時蔬蒸魚

3.5 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 洋蔥 ,切條(約1公分)
    60 克
  • 紅鯛魚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    40 克
  • 新鮮四季豆 ,斜切(約1公分)
    40 克
  • ,切塊(約2公分)
    15 克
  • 醬油
    25 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 香油
    5 克
  • 500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 102.6 kcal / 429.4 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 3.1 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 0.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων