
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑汁時蔬蒸魚
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
洋蔥 ,切條(約1公分)60 克
-
紅鯛魚片200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲40 克
-
新鮮四季豆 ,斜切(約1公分)40 克
-
薑 ,切塊(約2公分)15 克
-
醬油25 克
-
糖15 克
-
米酒10 克
-
香油5 克
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
102.6 kcal /
429.4 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

30分鐘快煮餐
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν