
Συσκευές & Αξεσουάρ
檸檬酸辣牛肉溫沙拉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
醃牛肉
-
牛肉 ,切條(約1X6公分)300 克
-
蒜頭5 克
-
薑 ,去皮5 克
-
魚露1 大匙
-
米醋1 大匙
-
純芝麻油1 茶匙
-
水500 克
醬汁
-
薑 ,去皮5 克
-
油20 克
-
魚露½ 大匙
-
米醋1 大匙
-
醬油1 大匙
-
檸檬汁40 克
-
黑糖1 大匙
-
高麗菜 ,切絲150 克
-
紫洋蔥 ,切絲50 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切斜片10 克
-
杏仁片1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
410 kcal /
1685 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

新食感溫沙拉
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν