
Συσκευές & Αξεσουάρ
鱸魚野蔬溫沙拉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)150 克
-
帶皮鱸魚片200 克
-
檸檬 ,切塊½ 顆
-
帶皮杏仁果 (烤過)20 克
-
水500 克
-
蛋2 顆
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
日式美乃滋50 克
-
鹽½ 茶匙
-
乾燥蒔蘿½ 茶匙
-
芝麻葉80 克
-
檸檬汁 ,依個人口味調整20 克
-
新鮮巴西利 ,切碎5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
415 kcal /
1720 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

新食感溫沙拉
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν