 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
梅子蒸蟹
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
梅子酱
- 
          去核青梅 腌渍过的2 颗
- 
          蒜头2 瓣
- 
          糖1 茶匙
- 
          姜1 片
- 
          米酒½ 茶匙
- 
          淀粉½ 茶匙
- 
          油1 茶匙
- 
          盐¼ 茶匙
梅子蒸蟹
- 
          花蟹2 只
- 
          水 蒸煮用500 克
- 
          柠檬汁 适量,依个人口味调整
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        983 kJ  / 
                        235 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        17.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    