
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce Béarnaise
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
Kerbel abgezupft6 Stängel
-
Estragon abgezupft6 Stängel
-
Schalotten100 g
-
Weißwein, trocken100 g
-
Weißweinessig20 g
-
Pfefferkörner, schwarz3
-
Wasser60 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Eigelb2
-
Salz¾ TL
-
weißer Pfeffer2 Prisen
-
Worcester-Sauce1 TL
-
Senf1 Msp.
-
Zitronensaft2 - 3 Spritzer
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 600 g
Θερμίδες
2109 kcal /
8827 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
221 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

We call it Klassiker
19 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Honig-Senf-Dip
10 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Ketchup aus frischen Tomaten
1ωρ. 20 λεπτ.
Zwetschgen-Chutney
50 λεπτ.
Mediterraner Paradeiser-Linsen-Aufstrich
1ωρ. 20 λεπτ.
Scharfe Pflaumensauce
50 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Spinat-Dip
10 λεπτ.
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 λεπτ.
Bärlauchöl
15 λεπτ.
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1ωρ.