
Συσκευές & Αξεσουάρ
Flatbread gevuld met mozzarella
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 sneetjes
Υλικά
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Διατροφή ανά 1 sneetje
Θερμίδες
229 kcal /
957 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Heerlijke flatbreads
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSnel brood
50 λεπτ.
Melkbrood
2ωρ. 20 λεπτ.
Gestoomde broodjes
2ωρ. 10 λεπτ.
De wafels van de foor
3ωρ.
Aardappel flatbread
12ωρ.
Vijfzadenbrood
1ωρ. 50 λεπτ.
Roggebroodjes
Καμία βαθμολογία
Kruidenboter flatbreads
35 λεπτ.
Knapperig brood
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij Brood
Καμία βαθμολογία
Gevouwen kruidenbrood
1ωρ. 10 λεπτ.
Gestoomde pesto broodjes
Καμία βαθμολογία