
Συσκευές & Αξεσουάρ
Flatbread gevuld met mozzarella
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
12 sneetjes
Υλικά
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Διατροφή ανά 1 sneetje
Θερμίδες
229 kcal /
957 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Heerlijke flatbreads
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDe wafels van de foor
3ωρ.
Pitabrood
2ωρ.
Glutenvrij Brood
Καμία βαθμολογία
Gevouwen kruidenbrood
1ωρ. 10 λεπτ.
Gestoomde pesto broodjes
Καμία βαθμολογία
Creatief Basisbrood
45 λεπτ.
Moutbrood
Καμία βαθμολογία
Tosti met cottage kaas
Καμία βαθμολογία
Cashew brood wentelteefjes
Καμία βαθμολογία
Chocolade babka
3ωρ.
Appel-notenbrood
1ωρ. 25 λεπτ.
Curry-wortelbrood
1ωρ. 5 λεπτ.