
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spitzbuben mit Glühweingelee
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
40 Stücke
Υλικά
Gelee
-
Rotwein150 g
-
Zucker100 g
-
Geliermittel für Konfitüre 2:1 (für 500 g Früchte)½ Päckchen
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Nelke1
-
Kardamomkapsel nur ausgelöste Samen1
Guetzli
-
Zucker150 g
-
Mehl350 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Vanillezucker2 TL
-
Salz1 Prise
-
Eiweiss1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
1.1 g
Θερμίδες
454 kJ /
109 kcal
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Betty Bossi Mix - Winter 2018
6 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

Weihnachts-Guetzli
8 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeitschibei
1ωρ. 30 λεπτ.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Buchteln (Dampfnudeln) mit Vanillesauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Wähe mit geriebenen Äpfeln
1ωρ. 10 λεπτ.
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2ωρ. 30 λεπτ.
Luzerner Lebkuchen
55 λεπτ.
Schwedischer Rüebli-Brownie
2ωρ.
Schokoladencookies
45 λεπτ.
Mini-Donuts
2ωρ. 45 λεπτ.
Nussgipfel
1ωρ. 40 λεπτ.
Schoggi-Sablés
1ωρ. 30 λεπτ.
Russenzopf mit Cranberries
3ωρ.