
Συσκευές & Αξεσουάρ
Graupeneintopf mit Tafelspitz
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten50 g
-
Öl20 g
-
Möhren in Stücken100 g
-
Kartoffeln in Stücken300 g
-
Wasser1200 g
-
Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Perlgraupen mittel100 g
-
Kalbstafelspitz in Würfeln (1 cm)200 g
-
Erbsen, TK aufgetaut200 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
204 kcal /
855 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErbsencremesuppe
25min
Zwiebelsuppe
50min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Spargel-Rucola-Suppe
40min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30min
Kartoffel-Paprika-Suppe
1h
Eierstich
25min
Möhren-Kichererbsen-Suppe
45min
Kohlrabisuppe
35min
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40min
Knoblauchsuppe
30min
Krafteintopf
1h 45min