Συσκευές & Αξεσουάρ
Graupeneintopf mit Tafelspitz
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten50 g
-
Öl20 g
-
Möhren in Stücken100 g
-
Kartoffeln in Stücken300 g
-
Wasser1200 g
-
2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Perlgraupen mittel100 g
-
Kalbstafelspitz in Würfeln (1 cm)200 g
-
Erbsen, TK aufgetaut200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
855 kJ /
204 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 1/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLachscremesuppe
20 λεπτ.
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50 λεπτ.
Parmesansüppchen
25 λεπτ.
Putengulaschsuppe
45 λεπτ.
Orientalische Linsensuppe
30 λεπτ.
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1ωρ.
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1ωρ.
Kerbel-Cappucchino
35 λεπτ.
Rieslingsuppe für TM6
30 λεπτ.
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1ωρ.
Buttermilchsuppe
35 λεπτ.
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1ωρ.