Spongata

Spongata

5.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ. 35 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Pasta al vino
  • di farina tipo 00
    170 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di zucchero
    15 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di vino bianco
    50 g
Ripieno
  • farina q.b.
  • burro q.b.
  • di mandorle pelate
    25 g
  • di gherigli di noci
    25 g
  • di nocciole sgusciate
    25 g
  • di fette biscottate a pezzi
    50 g
  • di vino bianco
    25 g
  • di miele
    100 g
  • di pinoli sgusciati
    50 g
  • di uvetta
    25 g
  • di scorza di arancia candita
    25 g
  • di scorza di limone candita
    25 g
  • di cannella in polvere
    5 g
  • di noce moscata
    1 pizzico
  • chiodi di garofano in polvere
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo q.b.

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 216.5 kcal / 906 kJ
Πρωτεΐνη 4.4 g
Λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 27.9 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων