
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
470 mg
Πρωτεΐνη
19 g
Θερμίδες
1505 kJ /
363 kcal
Λιπαρά
29 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHaddock, Leek and Stilton Pies
1ωρ. 30 λεπτ.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Wholemeal Focaccia
2ωρ. 35 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
Oatcakes
1ωρ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.