Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi

Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Crema alla ricotta
  • di zucchero
    50 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    300 g
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    300 g
Crema
  • tuorli
    4
  • di zucchero di canna
    130 g
  • di agar agar
    1 cucchiaino
  • fialetta di aroma al Rum
    1
  • di mirtilli freschi
    100 g
Coulis ai lamponi
  • di lamponi freschi
    125 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    10 g
  • di zucchero di canna
    50 g
Terminare la preparazione
  • mirtilli freschi, a piacere
  • pistacchi tritati a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 409 kcal / 1711 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 36.1 g
Φυτικές ίνες 3.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων