Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia

Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia

4.5 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
12 porcji

Υλικά

Spód
  • daktyli, suszonych, bez pestek
    150 g
  • wrząca woda ilość do namoczenia daktyli
  • płatków owsianych bezglutenowych
    100 g
  • wiórków kokosowych
    100 g
  • migdałów, w płatkach
    80 g
  • oleju kokosowego płynnego (patrz wskazówka)
    60 g
  • zimnej wody
    20 g
Masa czekoladowa
  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
    400 g
  • mleczka kokosowego
    300 g
  • syropu z agawy
    40 g
Karmelizowane śliwki
  • śliwek węgierek dojrzałych, bez pestek, przekrojonych na pół
    350 g
  • cukru
    1 łyżka
  • cynamonu, mielonego
    ½ - 1 łyżeczka
  • płatków kokosowych (προαιρετικό πεδίο)
    2 - 3 łyżki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 480.5 kcal / 2010.4 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 32.1 g
Υδατάνθρακες 41.9 g
Φυτικές ίνες 8.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 21.1 g
Νάτριο 13.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων