Jeżynowa panna cotta

Jeżynowa panna cotta

4.8 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 10 λεπτ.
8 sztuk

Υλικά

  • jeżyn, świeżych
    250 g
    250 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • cukru
    20 g
  • wody
    50 g
  • żelatyny w proszku
    5 g
Jeżynowa panna cotta
  • jeżyn, świeżych
    300 g
    300 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • laska wanilii
    1
  • mleka
    150 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    400 g
  • cukru
    50 g
  • żelatyny w proszku
    10 g
  • likieru porzeczkowego (cassis) (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
  • liście mięty, świeże do dekoracji

Διατροφή ανά 8 sztuk

Θερμίδες 1784.8 kcal / 7472.6 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 125 g
Υδατάνθρακες 162.6 g
Φυτικές ίνες 37 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων