Jaglane batony z migdałami

Jaglane batony z migdałami

4.3 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
10 sztuk

Υλικά

Jaglane batony
  • kaszy jaglanej Melvit
    100 g
  • wrząca woda ilość do opłukania kaszy
  • migdałów, w słupkach
    100 g
    100 g migdałów, w płatkach
  • wody
    1000 g
  • masła orzechowego podzielonego na kawałki
    40 g
  • oleju kokosowego podzielonego na kawałki
    50 g
  • syropu z agawy
    50 g
    50 g syropu klonowego
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego (προαιρετικό πεδίο)
    1 łyżeczka
Polewa
  • oleju kokosowego podzielonego na kawałki
    90 g
  • kakao naturalnego, niesłodzonego
    30 g
  • ksylitolu
    35 g
    35 g erytrytolu

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 273.3 kcal / 1144.4 kJ
Πρωτεΐνη 4.5 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 18.1 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων