
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 doses
Υλικά
-
azeite mais q.b. p/ pincelar100 g
-
dentes de alho4
-
coentros mais q.b. p/ guarnecer30 g
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
-
vinagre de vinho branco50 g
-
ovos6
-
miolo de camarão (60/80)600 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 dose
Νάτριο
1034.3 mg
Πρωτεΐνη
20.4 g
Θερμίδες
1281.8 kJ /
306.4 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
4.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Revista Dezembro 2018
34 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreme de couve-flor
45 λεπτ.
Sopa de tomate
45 λεπτ.
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 λεπτ.
Creme de ervilhas da avó Adília
35 λεπτ.
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 λεπτ.
Creme de beterraba
40 λεπτ.
Soljanka
1ωρ. 30 λεπτ.
Gaspacho
30 λεπτ.
Creme de alface com camarão
50 λεπτ.
Sopa de couve e batata
50 λεπτ.
Sopa de feijão frade com coentros
30 λεπτ.
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 λεπτ.