Συσκευές & Αξεσουάρ
Paris Brest
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Crème pâtissière
-
milk375 g
-
unsalted butter15 g
-
eggs3
-
cornflour75 g
-
white sugar30 g
Hazelnut praline paste
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
egg lightly beaten1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)230 g
Glaze & assembly
-
soft brown sugar10 g
-
icing sugar plus extra for dusting85 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water (see Tips)25 - 30 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
98.4 mg
Πρωτεΐνη
10.2 g
Θερμίδες
2287.7 kJ /
544.7 kcal
Λιπαρά
34.4 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJam and coconut tarts
1ωρ. 10 λεπτ.
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2ωρ.
Gluten free shortbread
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini French apple cakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1ωρ. 15 λεπτ.
Almond addiction
1ωρ.
Gluten free gingerbread cookies
2ωρ. 35 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Baked cherry crumble cheesecake
1ωρ. 25 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Keto sweet pastry
1ωρ.