
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paris Brest
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
Crème pâtissière
-
milk375 g
-
unsalted butter15 g
-
eggs3
-
cornflour75 g
-
white sugar30 g
Hazelnut praline paste
-
toasted hazelnuts without skins220 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Choux pastry & Hazelnut cream
-
water150 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt1 pinch
-
white sugar2 tsp
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
egg lightly beaten1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)230 g
Glaze & assembly
-
soft brown sugar10 g
-
icing sugar plus extra for dusting85 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
hot water (see Tips)25 - 30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
544.7 kcal /
2287.7 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
34.4 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
98.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

How sweet it is
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Rosewater madeleines
30 min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Far Breton with prunes
2 godz.
Pistachio cake
1 godz. 10 min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
S'mores cupcakes
2 godz. 40 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Brioche slice with crumble
2 godz.
Brioche buns with cheese
2 godz. 30 min