
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns with cheese
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 piece
Υλικά
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
313.1 kcal /
1314.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
184.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond tuiles
30 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Brioche slice with crumble
2ωρ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.
Christmas cake
196ωρ. 35 λεπτ.