
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche buns with cheese
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
14 piece
Υλικά
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
313.1 kcal /
1314.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
41.6 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
184.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
Walnut and coffee cream muffin
55 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Spice cake with caramel pecan glaze
45 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Apple cinnamon muffins
40 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.