
Συσκευές & Αξεσουάρ
焖伊面
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
猪梅肉 (枚肉), 切条(1公分)150 克
-
酱青1 茶匙
-
麻油1 茶匙
-
白胡椒粉 ,适量调味2 小撮
-
蒜瓣15 克
-
油30 克
-
新鲜姜 ,切成薄片10 克
-
蚝油10 克
-
黑酱油10 克
-
盐½ 茶匙
-
水450 - 500 克
-
伊面400 克
-
菜心 ,去梗120 克
-
虾仁 ,去壳100 克
-
青葱 ,切碎,装饰用1 小支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
266 kcal /
1113 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

一锅料理
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς