焖伊面

焖伊面

4.4 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 人份

Υλικά

  • 猪梅肉 (枚肉), 切条(1公分)
    150 克
    150 克 去骨鸡腿, (枚肉), 切条(1公分)
  • 酱青
    1 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 白胡椒粉 ,适量调味
    2 小撮
  • 蒜瓣
    15 克
  • 30 克
  • 新鲜姜 ,切成薄片
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 黑酱油
    10 克
  • ½ 茶匙
    ½ 茶匙 鸡精粉
  • 450 - 500 克
  • 伊面
    400 克
  • 菜心 ,去梗
    120 克
  • 虾仁 ,去壳
    100 克
    100 克 鱼饼, ,去壳
  • 青葱 ,切碎,装饰用
    1 小支
    1 小支 芫荽叶, ,切碎,装饰用

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 266 kcal / 1113 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων