
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑油干貝燉飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 人份
Υλικά
燉飯
-
奶油30 克
-
鴻喜菇 ,去根部,剝散70 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)60 克
-
義大利米100 克
-
白酒30 克
-
水210 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蘆筍 ,切段(約3公分)40 克
-
帕瑪森起士粉20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
嫩煎干貝
-
干貝 (每個約40克)4 個
-
白酒10 克
-
橄欖油5 克
-
奶油10 克
-
帕瑪森起士粉10 克
-
薑油 ,依個人口味調整5 - 10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
470.4 kcal /
1966.2 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
46.2 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

暖‧薑料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν