
Συσκευές & Αξεσουάρ
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
434 kcal /
1816 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
61 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cook Like a Chef
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhole Orange Bundt Cake
1ωρ. 25 λεπτ.
Blueberry Coffee Cake
1ωρ.
Stracciatella Ice Cream
13ωρ. 30 λεπτ.
Vanilla Ice Cream
12ωρ.
Quince Tart
1ωρ. 10 λεπτ.
Blueberry Bundt Coffee Cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9ωρ. 35 λεπτ.
Rice Pudding
1ωρ. 10 λεπτ.
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 λεπτ.
Aloha Carrot Cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Sufganiyot
2ωρ. 30 λεπτ.
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 λεπτ.