
Συσκευές & Αξεσουάρ
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1816 kJ /
434 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Cook Like a Chef
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasque Burnt Cheesecake
3ωρ. 10 λεπτ.
Quick Fruit Sorbet
10 λεπτ.
Pumpkin Streusel Muffins
25 λεπτ.
Brownie Waffles with Chocolate Sauce
45 λεπτ.
Strawberry Dragon Fruit Frozen Yogurt
10 λεπτ.
Custard
15 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 λεπτ.
Blueberry Coffee Cake
1ωρ.
Cheesecakes in Jars
2ωρ. 30 λεπτ.
Soft Date Cake with Walnuts
1ωρ. 10 λεπτ.
Carrot Torte
1ωρ. 10 λεπτ.