Συσκευές & Αξεσουάρ
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Meringue Cloud Cakes
-
sugar6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites6
-
cream of tartar½ tsp
-
salt1 pinch
-
vanilla extract½ tsp
Sabayon Crème
-
sugar3 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
egg yolks from large eggs4
-
white wine (Pinot Grigio)4 oz
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
fresh berries divided1 ½ cups
-
fresh basil leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1816 kJ /
434 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cook Like a Chef
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSouthern Peach Cobbler
1ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 λεπτ.
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55 λεπτ.
Apricot Bars
6ωρ. 45 λεπτ.
Peanut Butter Kiss Cookies
40 λεπτ.
Chocolate Peanut Butter Shake
15 λεπτ.
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1ωρ. 5 λεπτ.
Fruit, Date and Nut Chop
5 λεπτ.
Maple Pecan Tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Crème Caramel (Flan)
3ωρ.
Mixed Berries Pavlova Stack
5ωρ. 30 λεπτ.