鹹蛋絲瓜海帶芽粥

鹹蛋絲瓜海帶芽粥

3.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 15 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切絲
    10 克
  • 白米 ,洗淨,瀝乾
    150 克
  • 1000 克
  • 絲瓜 ,去皮,切條(約1公分)
    150 克
  • 海帶芽 ,冷開水泡開,切小塊(約1公分)
    2 大匙
  • 鹹蛋 ,去殼,剝碎
    1 顆
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 嫩薑 ,切絲
    20 克
  • 香油
    ¼ 茶匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 354.5 kcal / 1483 kJ
Πρωτεΐνη 9.4 g
Λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 67.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων