Spezzatino alla zurighese

Spezzatino alla zurighese

4.7 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolle halbiert
    80 g
  • di burro chiarificato
    20 g
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi
    600 g
  • di sale nach Geschmack
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di farina
    15 g
  • di acqua
    120 g
  • di funghi champignon, freschi, a fette
    250 g
  • dado per brodo di manzo (per 0.5 l)
    1
  • di vino bianco, secco
    50 g
  • di amido di mais (maizena)
    1 ½ cucchiaio
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato nach Belieben
    1 pizzico
  • di prezzemolo fresco Blätter abgezupft
    ½ mazzetto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 338 kcal / 1411 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων