
Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Boden
-
Weizenmehl200 g
-
Backpulver1 TL
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Zucker75 g
-
Ei1
-
frische Johannisbeeren400 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)1 geh. EL
Guss
-
Eier getrennt3
-
Zucker50 g
-
Rahm200 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)40 g
Baiser
-
Zucker150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
317 kcal /
1326 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Einfach. Selbst. Gemacht.
264 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNussgipfel
1ωρ. 40 λεπτ.
Wähe mit geriebenen Äpfeln
1ωρ. 10 λεπτ.
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2ωρ. 30 λεπτ.
Zwetgschen-Küchlein
1ωρ. 30 λεπτ.
Glutenfreie Apfel-Muffins
50 λεπτ.
Mini-Donuts
2ωρ. 45 λεπτ.
Buchteln (Dampfnudeln) mit Vanillesauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Butterkekse
50 λεπτ.
Madeleines
1ωρ.
Rüebli-Cupcakes
50 λεπτ.
Gâteau du Vully
2ωρ. 30 λεπτ.
Mallorquinischer Mandelkuchen
1ωρ.