
Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeer-Baiser-Kuchen
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Boden
-
Weizenmehl200 g
-
Backpulver1 TL
-
Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten100 g
-
Zucker75 g
-
Ei1
-
frische Johannisbeeren400 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)1 geh. EL
Guss
-
Eier getrennt3
-
Zucker50 g
-
Rahm200 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)40 g
Baiser
-
Zucker150 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1326 kJ /
317 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Einfach. Selbst. Gemacht.
264 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeitschibei
1ωρ. 30 λεπτ.
Gâteau du Vully (Vully Kuchen)
2ωρ. 30 λεπτ.
Russenzopf mit Cranberries
3ωρ.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30 λεπτ.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2ωρ. 20 λεπτ.
Tres Leches
2ωρ.
Basler Läckerli
1ωρ. 10 λεπτ.
Schwedischer Rüebli-Brownie
2ωρ.
Holunder-Jogurt-Torte
7ωρ. 15 λεπτ.
Zimt-Nuss-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Glutenfreier Mandelkuchen
50 λεπτ.