Carne di manzo in salsa alla panna e funghi

Carne di manzo in salsa alla panna e funghi

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio di oliva
    40 g
  • di filetto di manzo a listarelle (1 cm x 1 cm 4 cm)
    600 g
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di cipolla a metà
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di funghi, freschi in quarti
    250 g
  • di acqua
    30 g
  • di amido di mais (maizena)
    10 g
  • di dado per brodo di carne fatto in casa
    ½ cucchiaino
    ½ dado di carne per brodo (per 0.5 l)
  • di mostarda
    1 cucchiaino
  • di panna, min. 30% di grassi
    200 g
  • di cetriolini sott'aceto (προαιρετικό πεδίο) a listarelle
    50 g
  • prezzemolo fresco (προαιρετικό πεδίο) tritato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 449 kcal / 1871 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων