Συσκευές & Αξεσουάρ
Gezouten-Karamelijs
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 porties
Υλικά
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Διατροφή ανά 1 porties
Θερμίδες
486 kcal /
2034 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Crème pâtissière
Καμία βαθμολογία
Pruimenjam
55 λεπτ.
Vegan kaas dip
40 λεπτ.
Vanillesiroop
30 λεπτ.
Sinaasappelconfituur met Campari
1ωρ. 35 λεπτ.
Chocoladehazelnootpasta
45 λεπτ.
Traditionele vruchtenjam
55 λεπτ.
Appelmoes
20 λεπτ.
Bessencurd
20 λεπτ.
Lemon curd
20 λεπτ.
Crème anglaise
15 λεπτ.