
Συσκευές & Αξεσουάρ
Flammkuchendip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
9 Portionen
Υλικά
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Magerquark250 g
-
Saure Sahne50 g
-
Frühlingszwiebeln (ca. 35 g), in dünnen Ringen2
-
Estragon, getrocknet¼ TL
-
Majoran, getrocknet¼ TL
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Worcester-Sauce½ TL
-
Honig1 TL
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
67 kcal /
282 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Magazin 5/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Dip
15 λεπτ.
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 λεπτ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 λεπτ.
Safran-Aioli
40 λεπτ.
Cheddar-Dip
15 λεπτ.
Salsa (scharf)
15 λεπτ.
Kräuter Aioli ohne Ei
20 λεπτ.
Paprika-Dip
50 λεπτ.
Sweet Chilisauce
25 λεπτ.
Würzige Basis-Tomatensauce
35 λεπτ.
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 λεπτ.