
Συσκευές & Αξεσουάρ
Flammkuchendip
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
9 Portionen
Υλικά
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Magerquark250 g
-
Saure Sahne50 g
-
Frühlingszwiebeln (ca. 35 g), in dünnen Ringen2
-
Estragon, getrocknet¼ TL
-
Majoran, getrocknet¼ TL
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Worcester-Sauce½ TL
-
Honig1 TL
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
282 kJ /
67 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Magazin 5/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Apfel-Chutney
50 Min
Weißwurstsenf
15 Min
Möhren-Quark-Aufstrich mit Walnüssen
10 Min
BBQ-Sauce
40 Min
Pilz-Wein-Cremesauce
30 Min
Balsamico-Rahm-Dressing
20 Min
Stachelbeer-Chutney
1 Std.
Aprikosensenf
30 Min
Cocktaildressing
5 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Cremiger Feta-Dip
5 Min
Sauce Béarnaise
40 Min