
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vichyssoise de espargos
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 doses
Υλικά
-
espargos verdes320 g
-
manteiga50 g
-
alho-francês cortado em rodelas400 g
-
batata cortada em pedaços150 g
-
água1000 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
Iogurte grego (προαιρετικό πεδίο) q.b. p/ guarnecer
-
limão (προαιρετικό πεδίο) só a raspa p/ guarnecer½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 dose
Νάτριο
23.6 mg
Πρωτεΐνη
2.8 g
Θερμίδες
545.4 kJ /
130.4 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
15.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Revista Maio 2019
26 Συνταγές
Πορτογαλία
Πορτογαλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreme de couve-flor
45 λεπτ.
Sopa de tomate
45 λεπτ.
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 λεπτ.
Creme de ervilhas da avó Adília
35 λεπτ.
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 λεπτ.
Creme de beterraba
40 λεπτ.
Soljanka
1ωρ. 30 λεπτ.
Gaspacho
30 λεπτ.
Creme de alface com camarão
50 λεπτ.
Sopa de couve e batata
50 λεπτ.
Sopa de feijão frade com coentros
30 λεπτ.
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 λεπτ.