
Συσκευές & Αξεσουάρ
山藥芡實排骨湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1000 克
-
芡實15 克
-
排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
薑 ,切片15 克
-
新鮮山藥 ,切塊(約3公分)250 克
-
新鮮蓮子50 克
-
鹽½ - 1 茶匙
-
米酒20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
223.4 kcal /
933.6 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.5 g
Νάτριο
310 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

春季食療
8 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν