Συσκευές & Αξεσουάρ
Batido Selva Negra
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 vasos
Υλικά
-
50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
300 g de nata (35% de grasa)
-
30 g de azúcar
-
100 g de guindas en almíbar (reserve 4 para decorar)
-
350 g de helado de chocolate
-
100 g de leche
-
50 g de pepitas de chocolate
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 vaso
Νάτριο
123.5 mg
Πρωτεΐνη
6.5 g
Θερμίδες
2831 kJ /
677 kcal
Λιπαρά
43.4 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
66.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Revista Thermomix nº 150
50 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPoleá
15 λεπτ.
Buñuelos con crema de azafrán
40 λεπτ.
Tiramisú
5ωρ. 20 λεπτ.
Buñuelos rellenos de chocolate
5ωρ.
Leche frita
2ωρ. 45 λεπτ.
Cheesecake de calabaza
6ωρ. 15 λεπτ.
Tarta a los tres chocolates
4ωρ. 40 λεπτ.
Tarta Sacher saludable
3ωρ.
Mousse de chocolate
3ωρ. 20 λεπτ.
Mousse de crema de orujo
2ωρ.
Bambas Boston cream
2ωρ.
Goxua (País Vasco)
1ωρ. 35 λεπτ.