Συσκευές & Αξεσουάρ
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
8 portions
Υλικά
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
96 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1827 kJ /
440 kcal
Λιπαρά
31 g
Κορεσμένα λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
31 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and Apple Crumble
1ωρ. 5 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Malva Pudding
55 λεπτ.
Steamed Chocolate Flan Cake
7ωρ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1ωρ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Torta Caprese
55 λεπτ.
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1ωρ. 50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.