白菜猪肉蒸饺

白菜猪肉蒸饺

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 块(pc)

Υλικά

饺子皮
  • ,视情况需要再增加
    150 克
  • 面粉
    300 克
  • 食油 ,额外准备涂抹用
    1 汤匙
  • ¼ 茶匙
内馅及蒸饺
  • 大白菜 ,切块
    400 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 猪肉碎
    350 克
  • 530 克
  • 酱青
    20 克
  • 米酒
    10 克
    10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麻油 (15克)
    1 汤匙
  • 面粉 ,洒粉用

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 块(pc)

Θερμίδες 76 kcal / 318 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 0.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων