Συσκευές & Αξεσουάρ
海鮮鍋燒炒麵
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
乾香菇 泡軟切片10 克
-
豬肉絲80 - 100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲60 克
-
高湯150 克
-
醬油15 克
-
鹽 (προαιρετικό πεδίο)¼ 茶匙
-
草蝦仁 開背去腸泥100 克
-
透抽 切圈100 克
-
小白菜 切段(約5公分)80 克
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 切圈1 枝
-
白胡椒粉¼ - ½ 茶匙
-
鍋燒意麵 (約2顆)130 克
-
烏醋1 大匙
-
芹菜 取莖,切末15 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 人份
Νάτριο
2587.8 mg
Πρωτεΐνη
54.4 g
Θερμίδες
3618.4 kJ /
626.4 kcal
Λιπαρά
20.7 g
Φυτικές ίνες
8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
521.2 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
超市系列-海鮮
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν