海鮮鍋燒炒麵

海鮮鍋燒炒麵

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 乾香菇 泡軟切片
    10 克
  • 豬肉絲
    80 - 100 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切絲
    60 克
  • 高湯
    150 克
  • 醬油
    15 克
  • 鹽 (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ 茶匙
  • 草蝦仁 開背去腸泥
    100 克
  • 透抽 切圈
    100 克
  • 小白菜 切段(約5公分)
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 切圈
    1 枝
  • 白胡椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 鍋燒意麵 (約2顆)
    130 克
  • 烏醋
    1 大匙
  • 芹菜 取莖,切末
    15 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 2 人份

Νάτριο 2587.8 mg
Πρωτεΐνη 54.4 g
Θερμίδες 3618.4 kJ / 626.4 kcal
Λιπαρά 20.7 g
Φυτικές ίνες 8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 521.2 g
Υδατάνθρακες 58.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων