Συσκευές & Αξεσουάρ
豆豉鯛魚
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油15 克
-
20 克 豆豉, (乾的),略微壓碎蔭豆豉15 克
-
薑 ,切片15 克
-
蔥 切段(約3公分)15 克
-
新鮮紅辣椒 切圈1 枝
-
米酒20 克
-
醬油膏15 克
-
糖¼ 茶匙
-
紅鯛魚片 切大塊(約4-5公分)350 克
-
新鮮九層塔 取葉10 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
994.9 mg
Πρωτεΐνη
34.6 g
Θερμίδες
1323 kJ /
316.5 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
67.2 g
Υδατάνθρακες
10.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
超市系列-海鮮
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν