 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜春笋炒牛里脊
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          生抽1 茶匙
- 
          牛里脊 切薄片150 克
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          老抽¼ 茶匙
- 
          雪菜 选青雪菜,切末,水里浸泡20分钟沥干60 克
- 
          油30 克
- 
          蒜头 切片1 瓣
- 
          新鲜红辣椒 切片1 根
- 
          芹菜 切段60 克
- 
          笋 切片70 克
- 
          新鲜白蘑菇 切片80 克
- 
          葱 切段2 根
- 
          盐 根据个人口味调节1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        128.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1255 kJ  / 
                        300 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        17.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        牛肉诱惑
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    