
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandarin and White Chocolate Trifle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
8 portions
Υλικά
Mandarin Jelly
-
tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
caster sugar120 g
Gingerbread Layer
-
unsalted butter diced100 g
-
gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)200 g
-
light brown sugar50 g
-
ground cinnamon2 pinches
White Chocolate Custard and Assembly
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
milk450 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
caster sugar40 g
-
Cointreau (προαιρετικό πεδίο) to taste3 - 4 Tbsp
-
tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
Serving
-
double cream300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
661 kcal /
2754 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
60 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
103 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 λεπτ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Coconut and Strawberry Eton Mess
3ωρ. 20 λεπτ.
Fresh Fruit Tarts
7ωρ. 5 λεπτ.
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3ωρ. 35 λεπτ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.