
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandarin and White Chocolate Trifle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
8 portions
Υλικά
Mandarin Jelly
-
tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
caster sugar120 g
Gingerbread Layer
-
unsalted butter diced100 g
-
gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)200 g
-
light brown sugar50 g
-
ground cinnamon2 pinches
White Chocolate Custard and Assembly
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
milk450 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
caster sugar40 g
-
Cointreau (προαιρετικό πεδίο) to taste3 - 4 Tbsp
-
tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
Serving
-
double cream300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
661 kcal /
2754 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
60 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
103 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4ωρ. 10 λεπτ.
Vanilla Puff Slice
7ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 λεπτ.
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4ωρ.