
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandarin and White Chocolate Trifle
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
8 portions
Υλικά
Mandarin Jelly
-
tinned mandarin segments in juice (approx. 1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
caster sugar120 g
Gingerbread Layer
-
unsalted butter diced100 g
-
gingerbread biscuits, broken in pieces (see tip)200 g
-
light brown sugar50 g
-
ground cinnamon2 pinches
White Chocolate Custard and Assembly
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
milk450 g
-
cornflour20 g
-
large eggs2
-
caster sugar40 g
-
Cointreau (προαιρετικό πεδίο) to taste3 - 4 Tbsp
-
tinned mandarin segments in juice (1½ x 300 g tins), drained, reserving juice240 g
Serving
-
double cream300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
661 kcal /
2754 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
42 g
Υδατάνθρακες
60 g
Κορεσμένα λιπαρά
26 g
Νάτριο
103 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhubarb Ice Cream
36ωρ. 25 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Scottish Tablet
2ωρ. 15 λεπτ.
Dairy-free Mocha Ice Cream
8ωρ. 5 λεπτ.
Spooning Custard
15 λεπτ.
Vanilla ice cream
12ωρ.
Chocolate Custard
1ωρ. 20 λεπτ.
Jam Sandwich Biscuits
2ωρ. 15 λεπτ.
Blueberry Vanilla Choc Brownies
2ωρ. 5 λεπτ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12ωρ. 5 λεπτ.