
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cashew-Vanille-Joghurt
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
8 Gläser
Υλικά
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Wasser950 g
-
Vanillepaste (oder Mark von 1 Vanilleschote)1 ½ TL
-
Ahornsirup40 - 60 g
-
Agartine1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Guarkernmehl1 TL
-
Joghurt-Ferment Menge laut Packungsangabe (siehe Tipp)1 Pck.
-
Zitronensäure1 TL
Διατροφή ανά 1 Glas
Θερμίδες
170 kcal /
712 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Joghurt
8 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOvernight Oats mit Leinsamen und Matcha-Joghurt
8 Std. 10 Min
Jerusalem-Gewürzmischung
5 Min
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 Min
Kokosbutter
5 Min
Spaghetti
15 Min
Pizzateig wie in Italien
3 Std. 30 Min
Schnelle Spätzle
25 Min
Die Brühe
3 Std.
Palatschinken
45 Min
Tomatensauce (Grundrezept)
1 Std.
Nudelteig
1 Std.
Saure Zwiebeln aus dem Glas
1 Std. 10 Min