
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cashew-Vanille-Joghurt
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
8 Gläser
Υλικά
-
Cashewkerne, ungeröstet200 g
-
Wasser950 g
-
Vanillepaste (oder Mark von 1 Vanilleschote)1 ½ TL
-
Ahornsirup40 - 60 g
-
Agartine1 Pck.
-
Salz1 Prise
-
Guarkernmehl1 TL
-
Joghurt-Ferment Menge laut Packungsangabe (siehe Tipp)1 Pck.
-
Zitronensäure1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
712 kJ /
170 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fermentieren
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Joghurt
8 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJerusalem-Gewürzmischung
5 λεπτ.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35 λεπτ.
Kokosbutter
5 λεπτ.
Heidelbeermarmelade
45 λεπτ.
Spaghetti
15 λεπτ.
Pizzateig wie in Italien
3ωρ. 30 λεπτ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.
Die Brühe
3ωρ.
Palatschinken
45 λεπτ.
Tomatensauce (Grundrezept)
1ωρ.
Pudding
15 λεπτ.
Saure Zwiebeln aus dem Glas
1ωρ. 10 λεπτ.