
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce béarnaise
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten50 g
-
Estragonblätter, frisch2 EL
-
Weissweinessig3 EL
-
Butter in Stücken (2 cm)125 g
-
Eigelbe2
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen nach Belieben1 Prise
-
Kerbel, frisch2 Stängel
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
187 kcal /
769 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurrywurst-Sauce à la Sansibar
30 λεπτ.
Gurken-Relish
Καμία βαθμολογία
Aïoli
5 λεπτ.
Blitz Béchamel
15 λεπτ.
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Thai Erdnuss-Sauce
15 λεπτ.
Exotische Sauce
15 λεπτ.
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 λεπτ.
Tzatziki
10 λεπτ.
Cremiger Feta Dip
5 λεπτ.
Birnensenf mit Rosmarin
45 λεπτ.
Süsser Aprikosensenf
Καμία βαθμολογία