Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauce béarnaise
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten50 g
-
Estragonblätter, frisch2 EL
-
Weissweinessig3 EL
-
Butter in Stücken (2 cm)125 g
-
Eigelbe2
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen nach Belieben1 Prise
-
Kerbel, frisch2 Stängel
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
769 kJ /
187 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomatenpesto
10 λεπτ.
Auberginen Aufstrich
20 λεπτ.
Karottengrün-Pesto
10 λεπτ.
Lachsrahmsauce zu Pasta
30 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Aïoli
5 λεπτ.
Blitz Béchamel
15 λεπτ.
Heidelbeer-Chutney
Καμία βαθμολογία
Joghurthollandaise
10 λεπτ.
Exotische Sauce
15 λεπτ.
Tzatziki
10 λεπτ.
Cremiger Feta Dip
5 λεπτ.