
Συσκευές & Αξεσουάρ
Luftiger Schokolade-Kaffee-Kuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
Form
-
Butter zum Einfettenetwas
Teig
-
Haselnüsse130 g
-
Rohzucker grob220 g
-
Mehl150 g
-
Backpulver1 TL
-
Kakaopulver, ungesüsst1 EL
-
Instantkaffeepulver1 ½ TL
-
Eier5
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)180 g
-
Kaffeelikör (προαιρετικό πεδίο) (Kaluah)1 EL
-
Salz1 Prise
-
Wasser1000 g
Glasur
-
dunkle Schokolade in Stücken (3 cm)100 g
-
Butter30 g
-
Vollrahm50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
498 kcal /
2084 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
35 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Cantucci
1ωρ. 50 λεπτ.
Zitronenkuchen
2ωρ.
Bienenstich
5ωρ. 30 λεπτ.
Frischkäsetorte ohne Backen
5ωρ.
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1ωρ. 30 λεπτ.
Russischer Zupfkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Herzen-Muffins
40 λεπτ.
Donauwellen
2ωρ. 30 λεπτ.
Rüeblitorte
1ωρ. 10 λεπτ.
Rüebli-Schokoladen-Kuchen
1ωρ. 25 λεπτ.
Marmorkuchen
2ωρ. 10 λεπτ.