Pastel de vainilla vegano

Pastel de vainilla vegano

4.2 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 porciones

Υλικά

Pastel
  • de harina sin gluten (p. ej. Bobs Red Mill®)
    150 g
  • de polvo para hornear
    2 cditas
  • de bicarbonato de sodio
    ¼ cdita
  • de almendras
    150 g
    150 g de almendras fileteadas
  • de aceite vegetal
    50 g
  • de leche de almendras sin azúcar
    200 g
    200 g de leche, vegetal de su preferencia
  • de jugo de limón recién exprimido (aprox. ½ pieza)
    5 g
  • de miel de abeja
    90 g
    90 g de miel de maple, pura
  • de vainilla
    1 cdita
Betún
  • de nuez de la india natural y sin sal, remojadas en agua
    100 g
  • de miel de abeja
    45 g
    45 g de miel de maple, pura
  • de leche de almendras sin azúcar
    60 - 90 g
    60 - 90 g de leche, vegetal de su preferencia
  • de vainilla
    1 cdita
  • de fruta de temporada para decorar
    100 - 150 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 227 kcal / 955 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 143 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων