
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spagatkrapfen
Προετοιμασία 1ωρ. 50 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ. 50 λεπτ.
36 Stück
Υλικά
-
Zucker250 g
-
Zimt, gemahlen1 EL
-
Weizenmehl, glatt420 g
-
Butter kalt, in Stücken210 g
-
Eidotter kalt3
-
Milch kalt50 g
-
Weißwein kalt50 g
-
Salz1 Prise
-
Frittieröl1 l
-
Schlagobers (προαιρετικό πεδίο) zum Servieren
-
Ribiselmarmelade (προαιρετικό πεδίο) zum Servieren
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
168 kcal /
701 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
15.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Alles in Butter - Steiermark
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3ωρ.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5ωρ.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4ωρ. 35 λεπτ.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1ωρ. 40 λεπτ.
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2ωρ.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1ωρ. 10 λεπτ.
Schwarzwälder Kirschtorte
3ωρ.
Nusstorte mit Buttercreme
17ωρ.
Schneewittchentorte
5ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Malakofftorte
10ωρ. 20 λεπτ.
Linzer Torte
2ωρ. 10 λεπτ.