Pandoro al caffè con salsa al caramello

Pandoro al caffè con salsa al caramello

3.5 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ. 30 λεπτ.
1 Ricetta completa

Υλικά

Biga
  • di acqua
    30 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di caffè solubile
    5 g
  • di zucchero
    10 g
  • di farina manitoba
    85 g
Primo impasto
  • uovo
    1
  • di zucchero
    30 g
  • di burro
    30 g
  • di farina manitoba
    105 g
  • di amaretti sbriciolati
    10 g
Secondo impasto
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di zucchero
    50 g
  • di farina manitoba
    150 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di burro a tocchetti
    85 g
  • uovo
    1

Διατροφή ανά 1 Ricetta completa

Θερμίδες 2623 kcal / 10974.6 kJ
Πρωτεΐνη 58.6 g
Λιπαρά 108.9 g
Υδατάνθρακες 346 g
Φυτικές ίνες 8.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 63.3 g
Νάτριο 215 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων