
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
dark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
693 kcal /
2905 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
97 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
36 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook with Blade Cover
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4ωρ. 10 λεπτ.
Vanilla Puff Slice
7ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 λεπτ.
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4ωρ.