
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
dark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
693 kcal /
2905 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
97 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
36 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook with Blade Cover
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Chocolate Guinness® Cake
2ωρ. 5 λεπτ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.