
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Coconut Streusel
-
plain flour50 g
-
unsalted butter cold, diced30 g
-
ground cinnamon5 g
-
Demerara sugar30 g
-
flaked coconut30 g
Pineapple in Chilli Syrup
-
fresh pineapple (approx. 2 kg)1
-
fresh red chilli halved lengthways1
-
sugar400 g
-
dark rum380 g
-
water850 g
-
cornflour1 Tbsp
-
ice cream for serving (see tip)
-
fresh mint leaves for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
693 kcal /
2905 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
97 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
36 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook with Blade Cover
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Vanilla Ice Cream
12ωρ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11ωρ. 5 λεπτ.
Raspberry Ripple Ice Cream
15ωρ.
Mini Carrot Cakes
50 λεπτ.
Piped Raspberry Mousse
1ωρ.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2ωρ. 45 λεπτ.